Chauffeursdiensten

Onze chauffeur zijn waakzaam en in staat om passende maatregelen te nemen wanneer zich een bedreiging of crisissituatie voordoet in of rond het voertuig. Met vijftien jaar ervaring bieden we deze vorm van preventie aan voor executives, beroemdheden, overheden en family offices.

Ervaren professionele chauffeurs

Onze beveiligingschauffeurs zijn gecertificeerd voor CCV D1, CCV D2 en CCV D3 en vertegenwoordigen het hoogste niveau van kwaliteit dat onze Chauffeur Service te bieden heeft. Tijdens hun training worden beveiligingschauffeurs intensief getraind om verschillende dreigingen te herkennen en te neutraliseren. Indien nodig kunnen we deze dienst ook combineren met een persoonlijke bodyguard.

Uitgebreid en gevarieerd wagenpark

We bieden een breed scala aan voertuigen aan, waaronder verschillende sedans, MPV's en SUV's. Houd er rekening mee dat onze online selectie mogelijk niet altijd actueel is, dus aarzel niet om ons personeel te raadplegen voor de beschikbare opties.

Medische hulpverlening

Onze beveiligingschauffeurs zijn opgeleid in EHBO en onze voertuigen zijn uitgerust met EHBO-kits voor noodgevallen.

Toegang tot onze diensten

We zijn gespecialiseerd in VIP-vervoer en ons dienstenaanbod gaat verder dan alleen persoonlijke beveiliging. Onze klanten kunnen ook profiteren van onze expertise op andere gebieden, zoals het regelen van privévluchten en het boeken van luxe hotels. U wordt toegewezen aan uw eigen Travel Consultant, die 24/7 beschikbaar is om u te assisteren, ongeacht het tijdstip.


Binnen één uur zullen we contact met u opnemen.
Neem rechtstreeks contact met ons op: +31 6 51 50 72 74

Meer dan chauffeurs

Welkom bij Trusted Transfers & Services, dé expert in chauffeursdiensten in Nederland. Onze hoogopgeleide chauffeurs zijn uiterst professioneel en hebben jarenlange training achter de rug. Bij het ophalen van uw gasten zorgen wij ervoor dat al onze voertuigen in perfecte staat verkeren. Onze chauffeurs zijn niet alleen discreet, maar ook verzorgd en uiterst behulpzaam. U kunt vertrouwen op een ongeëvenaarde ervaring met onze VIP-service.

Laatste generatie luxe voertuigen

Mercedes E Klasse

Per uur(minimaal 3 uur) € 69,-
Per dag(8 uur) vanaf € 525,-
* prijzen zijn incl. BTW.

BOEK NU
Mercedes S Klasse

Per uur(minimaal 3 uur) € 89,-
Per dag(8 uur) vanaf € 695,-
* prijzen zijn incl. BTW.

BOEK NU
Mercedes V Klasse

Per uur(minimaal 3 uur) € 85,-
Per dag(8 uur) vanaf € 655,-
* prijzen zijn incl. BTW.

BOEK NU
Heeft u speciale wensen?

Laat ons weten wat u zoekt, dan gaan wij erachter aan. Voor ons staat de klant op nummer "1".

CONTACT
Wilt u meer weten over het inhuren van een Beveiligingschauffeur?

Wij zijn uw betrouwbare partner.

✔ Specialistische training ✔ Nieuwste voertuigen ✔ 100% custom oplossingen

Wij hanteren geen standaardtarieven voor onze Beveiligingschauffeur service. Wij bieden op maat gemaakte diensten aan, afhankelijk van uw wensen. Vraag vandaag nog een offerte aan. Binnen één uur zullen we contact met u opnemen. Bel ons voor nog snellere service: +31 6 51 50 72 74

    × Hoe kan ik je helpen?