Het inhuren van VIP-beveiliging

VIP-beveiliging is speciaal afgestemd op artiesten en beroemdheden. Onder onze klanten bevindt zich een grote groep wereldsterren met alle exposure die bij hun roem hoort. Dit maakt ons de perfecte organisatie om de beveiligingsdiensten te leveren die u nodig heeft.

Specifiek afgestemd op beroemdheden

Deze vorm van beveiliging vereist een ander profiel dan dat van een bodyguard die voornamelijk te maken heeft met vijandige bedreigingen en doorgaans een onzichtbare strategie hanteert. VIP-beveiliging is anders: de VIP in kwestie is vaak - zowel positief als negatief - het doelwit van fans en grote groepen mensen die allemaal tegelijkertijd proberen dichtbij te komen.

Wereldwijde beschikbaarheid

De meeste VIP's reizen veel. Daarom is deze dienst sterk internationaal van aard. Van tourmanagement tot vakanties; we streven ernaar om het schema van de klant optimaal te accommoderen.

VIP’s & Artists Transportation

Van uw Privé jet naar hotel of event locatie? Wij staan bij landing op de landingsbaan op u te wachten en brengen u in alle comfort naar uw locatie. In onze mini van’s of limo’s bent u verzekerd van een relaxte en ontspannen aankomst op uw bestemming. Indien gewenst blijven we tot uw beschikking tot uw vertrek!

Profiteer van ons volledige dienstenaanbod

Naast VIP-beveiliging bieden we een breed scala aan andere diensten aan. Ons ervaren kantoorpersoneel kan u helpen met alles wat te maken heeft met Travel Management. Of u nu een privéjet wilt charteren of gebruik wilt maken van onze Chauffeur Services, ons bedrijf is uw one-stop-shop voor VIP-reizen.


Binnen één uur zullen we contact met u opnemen.
Neem rechtstreeks contact met ons op: +31 6 51 50 72 74

Meer dan chauffeurs

Welkom bij Trusted Transfers & Services, dé expert in chauffeursdiensten in Nederland. Onze hoogopgeleide chauffeurs zijn uiterst professioneel en hebben jarenlange training achter de rug. Bij het ophalen van uw gasten zorgen wij ervoor dat al onze voertuigen in perfecte staat verkeren. Onze chauffeurs zijn niet alleen discreet, maar ook verzorgd en uiterst behulpzaam. U kunt vertrouwen op een ongeëvenaarde ervaring met onze VIP-service.

Wilt u meer weten over het inhuren van een Beveiligingschauffeur?

Wij zijn uw betrouwbare partner.

✔ Specialistische training ✔ Nieuwste voertuigen ✔ 100% custom oplossingen

Wij hanteren geen standaardtarieven voor onze Beveiligingschauffeur service. Wij bieden op maat gemaakte diensten aan, afhankelijk van uw wensen. Vraag vandaag nog een offerte aan. Binnen één uur zullen we contact met u opnemen. Bel ons voor nog snellere service: +31 6 51 50 72 74

    × Hoe kan ik je helpen?